Mina anställda får massage

Hej och god morgon. Jag äger ett företag med 20 anställda. Vi hjälper kunder runt om i vårt avlånga land med att göra hemsidor. Min personal har ett stillasittande jobb dagarna i ända och för att förebygga stelhet och värk i ryggen som lätt kan uppstå när man sitter ner så mycket så låter jag min anställda få gå till ett företag som heter Fyrklöverns Hälsa & Massage för att få massage i Stenungsund. Det här är väldigt uppskattat och även om jag inte kan bevisa det så tror jag ändå att denna insats ifrån min sida minskar risken för sjukskrivningar. Det känns fint att jag som arbetsgivare låter mina anställda få gå på den här massagen. Detta är en kostnad som är avdragsgill för mig, och nu när den här möjligheten finns att dra av denna kostnad så blir mitt tips till er andra företagare att ni borde också låta era anställda få gå på denna massage i Kungälv eller Stenungsund på Fyrklöverns Hälsa & Massage. 

 

Jag valde det här stället därför att hon som äger den här salongen har en bred kompetens och är välutbildad. Hon är hälsopedagog och medicinskt utbildad massageterapeut. Skulle någon av mina anställda ha några andra bekymmer som rör deras hälsa så kan de diskutera dessa problem med henne och särkerligen finna ut en lösning. Ja man kan väl lugnt säga att det här är en lönsam investering ifrån min sida och då personalen är den viktigaste resursen jag har, är det här det minsta jag kan göra! Mitt tips till er blir därför att erbjuda även era anställda denna massage i Stenungsund. Det här är en riktigt prisvärd tjänst dessutom. Det finns flera olika slags behandlingar förutom massage. Information finner du på hemsidan.