Lennart och lantbruket

Hej på er och välkommen hit till min blogg. Eftersom ni har frågat lite om hur det är att vara en lantbrukare i Vallsta så ska jag kortfattat försöka svara er underbara läsare på detta! Det är helt fantastiskt att få driva sitt eget lantbruk även om det är väldigt mycket jobb. Nu har jag dessbättre fått en väldigt fin och kompetent hjälp av en annan lantbrukare här i Vallsta som heter Lennart Persson och han har ett företag med samma namn, fast omvänt: Persson, Lennart! Jag måste säga att utan den fina och kvalificerade hjälp som jag får inom det mesta som kan röra ett lantbruk och som han kommer hit och hjälper mig med, så hade jag knappast klarat av att driva den här verksamheten. Lennart Persson har jobbat som lantbrukare i en herrans massa år och de kunskaper som inte han har, har nog ingen annan heller! Hela hans företagsidé är ju så bra, att han delar med sig av hela sitt register av yrkeskunnande och kompetens, tillför så mycket både för mig och för andra. Så svaret på er fråga det blir att det är helt underbart att vara en lantbrukare i Vallsta. Jag har hittat min rätta plats i tillvaron. Jag är så tacksam över den här hjälpen som Persson, Lennart delar med sig av till mig och till många andra här i Vallsta med omnejd. Snart blir det kosläpp och det här är årets höjdpunkt. Då brukar det komma hit många och vilja titta. Barnen tycker det här är så roligt, men allra gladast blir nog kossorna som efter flera månader inomhus, äntligen kommer ut på grönbete! Jag hoppas ni fick svar på era frågor, ni är välkomna att höra av er igen annars!