Henrietta Beauty & Wellness

Hej och välkomna! Här på min blogg så brukar jag för det mesta skriva om lite allt möjligt som faller mig in och som jag tycker är roligt och intressant att få kunna dela med mig av till mina härliga läsare. Under en längre tid nu så har det varit en hel del av er som befinner er i Eskilstuna eller Strängnäs som har efterfrågat att jag ska skriva lite om vart det är som jag vänder mig när jag vill göra behandlingar så som tandblekning eller lashlift. Detta är givetvis någonting som jag kan dela med mig av och därför så tänkte jag helt enkelt berätta lite kort om det företaget som jag personligen har valt att vända mig.

Dem heter inget mindre än Henrietta Beauty & Wellness och jag tycker absolut att det är hit som ni också kan vända er ifall ni känner er sugna på att testa på exempelvis då lashlift eller tandblekning. De är verkligen superduktiga på det som de sysslar med och jag känner mig alltid lika nöjd när jag går ifrån dem. Som sagt så har jag ju alltså testat på just lashlift och tandblekning hos dem och mina resultat håller superbra och superlänge. Jag tycker bättre om behandlingar som lashlift då det verkligen är någonting som ser lite mer naturligt ut än vad exempelvis fransförlängningar gör och med tanke på att jag redan har rätt så långa fransar så blir det oerhört fint och naturligt på mig. Det öppnar liksom upp ögonen och man ser direkt mycket piggare ut. Jag har ju egentligen väldigt raka och bleka fransar, men när jag har gjort lastlift hos Henrietta Beauty & Wellness så känner jag knappt att jag behöver ögonfransböjare och maskara faktiskt. Jag hoppas nu att detta kommer att kunna vara behjälpligt på något vis!